Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Velagus Garbel

Escriu-nos On som

Empresa de pintors a Tarragona amb un servei professional i de qualitat

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Velagus Garbel portem a terme tota mena de projectes de pintura oferint una atenció de primera qualitat i un tracte proper i de confiança. Prestem servei a comunitats de propietaris, particulars i empreses.

A la nostra empresa treballem a un preu molt competitiu en el mercat per ajustar-nos al pressupost dels nostres clients. Treballem amb tota mena de pintures, tant en interiors com en exteriors.

A més, ens encarreguem de l'allisada de parets, de l'eliminació del gotejat, col·loquem paper pintat, realitzem treballs amb pintura decorativa, envernissaments, esmaltats... Explica'ns què necessites! Abans de realitzar qualsevol treball de pintura, protegim superfícies, mobles i terres per embrutar el mínim possible.

Igualment, treballem en la reparació i pintura de façanes. Reparem esquerdes o humitats i procedim amb la pintura de la façana per deixar-la en perfecte estat.

D'altra banda, també ens ocupem del poliment i l'abrillantament de terres per a paviment de marbre o granit. Fem servir material abrasiu de diferent gra fins a obtenir la textura idònia per realitzar l'abrillantament del paviment.

Posa't en contacte amb nosaltres, després de valorar el projecte t'oferirem un pressupost detallat i sense compromís. Truca'ns!


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Bloc Uruguay, 12 Esc. B, 4t 43007 Tarragona Tarragona
Carrer Bloc Uruguay, 12 Esc. B, 4t 43007 Tarragona Tarragona
feu clic per a copiar el mailemail copied